Tuesday, 17 January 2012



:9:kiut sik yaa . . HADUSS ! MIYYO AZMAN YAA ! kiut kann , hehe . dia ARTIS okayy :67:
hehe . saya suka sikap nyaa . nya sik sombong . dah la kiut abiss . gila sesorang saya tahu tak . haha . comell sangat . hehe . pa salah nya jadi best fan ever dia kannn .:face18:heheh . ni saja lah untuk hari ini . byebye suma :face38:

Sunday, 15 January 2012

:128: otak serabut lokk . hishh . kenak aku selalu termimpi si huruf N yaa . hishh . dah lah ku mencik mena an nya. mulut saja yang manis kata kan . :face16: erghh . duak kali gik ya . walau aku sik penah ingat an nya gik . knk aku mimpi pasal nya ohh . ANEHH !!:8: . aaa . biarkan jak lah . asal kan aku bahagia jak gik ohh . hmm . pa nak dikongsi tok kawan . pa ohh . aa . aku harap lah aku balit belawey cuti lakk ohh . AMIN! :face45:



k lah . tok jak gik padah saya ritok . lain kali sambong gik ohh :h:

Tuesday, 10 January 2012

♥ celoteh anehh amoii ♥

:65::face22::66: RINDU KAMU ! OH FCUK ! :face21: hmm . pa mok cerita ohh . DIARI HARI INI ? laa . tadi kena hujan lahh . basah kasut i . HATE IT YAWW !:face16:. besok malas lah nak datang . hmm .
kalo ikutkan saya , tak nak lah pindah2 . so2 boringg !:8:. orang kat situ banyak mejengkelkan la . buakn semua . maaf kalo sorang daripada kamu baca , now . kalau dapat lah . saya nak pindah vokasional sibu lahh . tak nak lah kat skolah ni lagi . mati2 taknak .:face41:

Oh Daddy . kalo daddy datang nanti . saya nak daddy beli handphone baru . dapat lah saya text with someone . hehe :face26: . kalo boleh . saya nak satu lagi . CAMERA CANON !!! . HAHA ! BOLEH KAN DADDY:131: . HEHE ! K LA . NI JER SAYA KONGSII ! BYE2 PEEPs :c: